12.10.2013

Avaimenperiä ja käsikoruja saatavilla

Haluan tarjota teille, ihmiset, mahdollisuutta omistaa tekemiäni helmiä avaimenperien ja käsikorujen muodossa.

Koska helmikurssi ja materiaalit maksavat jotakin (ja koska askartelu vie aikaa ja opiskelijana ei ole helppoa), toivoisin pienehköä rahallista korvausta. Sitä vastaan saat täysin uniikin ja rakkaudella tehdyn helmikoristuksen itsellesi. Avaimenperään tai käsikoruun saat itse valita mieleisesi ainekset.

Kuvassa on valittavana olevat helmet. Niitä on paritettu esimerkin vuoksi, mutta toki niitä voi yhdistellä miten lystää. Avaimenperään mahtuu 1 - 3 helmeä ja käsikoruun enemmänkin (koska helmet ovat lasia, painavat ne kuitenkin jonkun verran, joten käsikoruun voisi suositella myöskin 1 - 3 helmeä).


Helmistä löytyy lisää kuvia edellisestä helmipostauksesta.


Seuraavassa kuvassa on muutama esimerkki avaimenperistä ja käsikorusta. Kaikista saa joko yksivärisen tai kaksivärisen oman maun mukaan.


Lisää koruja ja avaimenperiä löytyy askartelupostauksesta.

  • A = Hamppunarua. Väreinä kuvassa näkyvät tumman ruskea, valkoinen ja liukuvärjätty. Niiden lisäksi löytyy viileänsävyistä ruskeaa joka on liukuvärjätyn ja tummanruskean väliltä. Hamppunaru sopii hyvin avaimenperiin, on luonnonmukaista ja lopulta maatuvaa.
  • B = Puuvillanarua. Väreinä mustaa, vihreää, punaista ja turkoosin sinistä! Puuvillanaru on käsikorussa hamppua kestävämpää. Puuvilla- ja hamppunarua voi myös yhdistää. Yhdistelmästä ei välttämättä tule yhtä tasaisen näköinen, kuin yhdestä narumateriaalista.


Kuvan nimeykset tarkoittavat punonta/solmintatekniikkaa:

  • "Simple" on tasaista ja litteää (B-koruissa).
  • "Stripe" on litteää ja raidoista saa minkä levyiset tahansa. Käsikorussa raidat näkyvät hyvin. Vaatii kaksi väriä.
  • "dna" on kierteistä ja näyttää kaksivärisenä hienolta. Kolmiulotteisuuden vuoksi sopii paremmin avaimenperiin.

Myös muita solmintatekniikoita löytyy ja mallikorujen kuvatekstin linkin takaa voi bongata niitä. Saapi kysellä, jos jokin muu tekniikka, tai jokin tekniikoiden yhdistelmä miellyttää silmää. Melkeen kaikki onnistuu.

Käsikorun "perusmitta" on n. 18cm (ranteen ympärillä kireimmillään). Sen saa myös solmittua löysemmälle. Jos toiveena on lyhyempi mitta, sekin onnistuu kysymällä.Hinnat olisi kutakuinkin seuraavat:

Avaimenperä hamppu- tai puuvillalangalla (tai yhdistelmällä), 1 helmi: 12€, lisähelmet 3€/kpl.
Pienet hiipukkahelmet avaimenperän perään (kuten A-malleissa), 0,5€

Käsikoru hamppu- tai puuvillalangalla (tai yhdistelmällä), 1 helmi 14€, lisähelmet 3€/kpl

Täten esimerkiksi oikean alakulman mallikorun (A) kaltainen avaiumenperä lähtisi hintaan 15,5 €

Maksuja toivotaan Paypalilla, tilisiirtona tai naamakkain käteisellä jos ollaan tuttuja. Tarkempia tietoja laitan sähköpostilla, kun vastaan sinulle kyselyyn. Korut ja avaimenperät voin lähettää postitse, jos ei naamakkain tunneta. Kyselyt osoitteeseen nahkasiipipay (at) gmail.com


Ps. Päivitän numeroitujen helmien kuvaa sitä mukaa, jos helmiä tilataan.
Pps. Disclaimer: Käsikoru kannattaa ottaa suihkun ajaksi pois, jotta se pysyy pitempään siistinä. Hamppunaru saattaa kutistua hieman jos se kastuu. Koska puuvilla ja hamppu ovat orgaanisia, tulevat ne luonnostaan joskus tiensä päähän. Yleensä helmet ovat yhä kuitenkin priimakunnossa, jolloin ne voi käyttää uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti