2.10.2013

Askarteluja osa 1

Koska näpräily ja pipertely on hauskaa. Ja aikain saatossa on tullut koitettua kaikenlaista sekä eri kursseilla että itsekseen. Tämä julkaisu tulee kahdessa osassa, koska sörssäilyä on tullut tehtyä suhteellisen paljon, eri tavoin. Ensimmäisessä osassa liikutaan tavallisten harrastusten ja ammattien ulkopuolella (paitsi ruokakuvan osalta, ehkä).

Asiaan.

Ruokapipertely on hauska harrastus ja siitä saattaa ilmestyä oma posti jossain vaiheessa. Ensihaukkaukseksi paljastan kuitenkin pari helppoa ja herkullista onigiri-näpertelyn tulosta. Muistaakseni täytteenä oli umeboshi-luumut.

Tunteikkaat riisipallot päätyivät kitusiin eväinä.


Ja vallan muunlaiseen aiheeseen seuraavaksi: lasiin. Kansalaisopiston lasinpuhallus- ja lasihelmikurssit ovat olleet parhautta...

Lasinpuhallustöitä ja kierrätyslasia.
Lamppulasitekniikalla tehtyjä helmiä.

...ja lasihelmistä on ollut vapaa-ajalla mukava nykertää koruja ja avaimenperiä. Punonnassa ja solmimisessa on käytetty puuvilla-, hamppu- ja paperinaruja.

Seassa myös joitakin valmishelmiä ja muovisia helmiä. Suurin osa helmistä kuitenkin Made By Self.


Ja kun koruista puhutaan, on myös hopeasavikurssilla tullut käytyä. Hopeasavilientä sivelin lehtien päälle ja savimassasta muotoilin riipuksen (ei kuvassa).

99,99% hopeaa voi käyttää nikkeliallerginen kokijakin huoletta. Sukulaisia/ystäviäkin on rangaistu koruilla.


Ja sitten toisenlaiseen, hieman orgaanisempaan aiheeseen. Ehkä noin kerran olen leikkinyt parturikampaajaa ilman minkäänlaista kokemusta moisesta. Liskolle naureskeltiin myös ulkomailla.

Nuoren miehen naamaan iski kaunis sensuuri.

Askartelut jatkuvat toisessa osassa lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti