3.10.2013

Askarteluja osa 2

Jatkumo on syntynyt.

Nämä pipertelyn lajit alkavat olla kokijalle ykkösosan juttuja tutumpia. Ammatinkin puolesta aloittakaamme kangasnäpertelyillä (ja pikkuisen piirrolla). Käsin pikkutarkkojen pistojen tekeminen on välillä mukavaa.

Ystäville on nykerretty huovasta pieniä eläimiä. Myös kortti.


Kangasta on päässyt käsittelemään myös mukavan työharjoittelun varjolla. Siellä sain piirtää ja maalata kankaille omia töitä (oikean työnteon lomassa). Kuvassa on osa tilkuista, joista jotkin ovat jatkojalostuneet myöhemmin muun muassa piirtöpöydän säilytyspussiksi ja sketchbookin kansiksi.

Ystäville ja itsellekin.


Kankaasta paperiin. Korttien tekeminen on kivaa nyhräämistä riippumatta siitä tekeekö kaiken alusta asti itse vai käyttääkö valmiita elementtejä. Kortteja onkin tullut tehtyä.. noh, melkoisesti. Tässä muutama tussein, vesivärein, vesiväritussein, kartongein, seinätapetein, valmiskoristein ja leimoin toteutunut yksilö.

Ylärivi ystäville, alarivi tilauksesta/sukulaisille.


Ja kun luovista taiteista on alettu pakista, niin luovuus saattaa joskus huipentua vaikkapa ystävän keittiön seinään (luvan kanssa, kylläkin). Ukulelelaiskiaisen syntyyn on saattanut vaikuttaa yömyöhä ja hillittömyys ystävän kanssa. Pöllö "Mr. Owl" oli tiiviin yhteistyön tulos.

Yksityiskohtia koko seinän piirruskavalkadista.


Edes jollain tasolla vakavasti otettavaa realismia on tullut yritettyä koulun ihanilla piirrustuskursseilla. Rakastan piirtää varpaita. <3 Ja karvaa. Muun muassa.

Akryylimaalia (vas.) ja pastelliliitua (oik.). Yllättävästi joskus niillä **ttumaisimmilla tekniikoilla saa lopulta hienointa jälkeä.


Ja loppukevennyksenä kissa saa joskus uteliaisuudesta ansionsa mukaan.

"No mitäs siinä tölläät ja hihität?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti