23.4.2014

Manda-like

Jostakin syystä mandalamaiset kuviot kiehtovat tänä keväänä. Tekisi mieli kirjailla kakkuja, keksejä ja jalkoja. Tavallisten vihkosten ja asfalttipihojen ohella. Jälkimmäisiä riipustuksia syntyikin pari päivää sitten.


Ankkamandala. Tai ehkä tipusellainen, pääsiäisen aikaan.

Silmämandala. Tai ystävän mielikuvan perusteella avaruusolentosellainen.

Pikkumandalat. Liitupätkien loppuunsuhauksia vapaalla kädellä.


Näistä ankkakuvio oli suurin, kuvista voi ehkä vähän nähdä skaalaa jos oikein tiiraa. Olisi ollut paras kuvata yläilmoista ja oikealla kameralla kännykän sijaan, mutta paremman puutteessa.. . Näiden ohella maa sai lisäksi muita randomräpellyksiä ja ystävien taiteiluja siinä samalla.

Kyllä on ollut pari päivää jalat ihmeen kipeinä kyykkimisestä. Husp. Ehkä pitäisi useammin vandalisoida ympäristöä. Hauskaa oli yrittää käyttä päätä ja keksiä, miten ympyröistä sai suuria ja symmetrisiä. Pölynpyyhin Swifferin pätkistä koostuva varsi pääsi elämänsä parhaaseen käyttöön pyykkinarun keralla ;D

...

Hmm. Kun tämä blogi perustettiin, oli kirjoittaja-kokijan opinnäytetyö pahasti vaiheessa ja blogin taka-ajatuksena olikin aikaansaada spontaaniakin tekstintuottoa. Nyt kun työ on loppumetreillä, on hauska huomata, ettei blogin kirjoittelu taidakaan olla loppumassa yhtäaikaa opparin kanssa. Vaikka kissakevennys muuta haluaa väittääkin:


"It's time to stop posting." -Rena

2 kommenttia:

  1. Näytin, N:n kommentti: Onko ne Nelson Mandala -kuvia. :D Minusta hurjan hienoja! Ei ole tullut edes mieleen, että noilla liiduilla voisi tehdä jotain tuollaista. Onnittelen kalkkiviivoille pääsystä myös opparin kanssa! (Minulla oli tänään espanjan tentti, ja nyt on kaikki muu kuin opparisälä nipussa. Pidän siitä, että kohta saa aloittaa ihan luvun elossa. :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heehe ^^ Kiitoskeja. Onnea myös sinulle niputtamisen tilasta :D Kun pääsee keskittymään yhteen asiaan kerrallaan (oppari), niin se alkaakin syntyä ihan uudella puhdilla ja vauhdilla. Mainiota ^^

      Poista