10.4.2014

(Lamppulasi)helmee

Helmikurssi tuli, oli ja meni jälleen. Siellä tuli ystävän kanssa oltua, tehtyä ja nautittua. Nyt on kourassa läjällinen helmiä, helmiä ja helmiä.


Kaikki yhdes koos.

Tällä kertaa tuli pyöriteltyä aiempaa enemmän hahmohelmiä: tassuja, hauvoja, nalleja ja ankkoja. Ja uutena juttuna frittihelmiä, eli noita valkopohjaisia, joissa on värikästä "rouhetta". Ja olihan uutta myös siniset sydän/perhosen siipi/lehtiköynnös -helmet. Muut taisikin olla vanhoja tuttuja ja variaatioita niistä.


Swirly rainbow.

Paras valaistus = kevätaurinko. Tekee värikkäille helmille hyvin oikeutta. Tuli muuten huomattua, että mitä useammalla helmenkikerryskurssilla sitä on käynyt, sitä enemmän tulee käytettyä opakkeja, eli läpikuultamattomia laseja. Ja hmm, tällä kertaa on vaikeampi sanoa, mikä tai mitkä helmet olisi omia suosikkeja.


Spring Summer beach light play?

Helmistä voi ehkä huomata, että tämä kurssi on kevään heiniä, koska kirkkaita ja vaaleitakin värejä on melko paljon. Tuli yllätettyä itsensä diggailemasta myös kelta-oranssi-punaisesta väriskaalasta, vaikkei se tavallisesti olekaan suurimpia suosikkeja. Kevättä Kesää rinnassa?

Näidenkin helmien kohdalla etenkin ystävät, kaverit ja sukulaiset saavat esittää helmikoru-/avainperätoiveita itselleen edellisten tyyliin. Ja kyllä muutkin paikalle tupsahtaneet saavat! Jonkinlainen pieni korvaus on sallittua, mutta mikäli näitä ei moni halua, niitä tulee ilmestymään milloin minäkin lahjuksena milloin kenellekin, hehe.

Lopuksi perinteinen katsu-kevennys.


Mm tasty toebeans - wait, shit, it's poop.

1 kommentti:

  1. Uuuh, niin sieviä. Hyvä valo kuvissa, värit tulee ihanasti esiin. :)

    VastaaPoista