30.3.2014

Suolaista ja makeaa

Näkerrysvietti on suuntautunut viimeaikoina pursotinpussin läpi muffinsseihin. Haaveilin viikon-pari hifistä pursotinpussista ja tylloista, mutta marketissa sorruin kolmen euron kertakäyttöisiin (mistä lompakko kyllä oli ihan hyvillään).

Vaikka yhä kaihoankin suuremman tyllavalikoiman perään. Sellainen iso pyöreä ainakin olis jeba, kun tuossa on vain kaksi eri kokoista tähteä ja pieni pyöreä... mutta kyllä näilläkin alkuinnon saa tyydytettyä. Ja tyydytetty on:


Rups rups.

Ystävän taannoisiin foliohattutuparikekkereihin leipasin ja rupsottelin itse sävellellen salami-pinaatti-juusto-muffinsseja juustomönjällä. Tai teeman mukaisesti paranoiaa aiheuttaen, "leivonnaisia, lienevät suolaisia ja sisältänevät mm. nisäkkään lihaa". Ja sahrami pääsi aitiopaikalle kaiken kukkuraksi. Oli muuten suolaisten muffinssien teon neitsyys tämän myötä menetetty.


Turs turs.

Muuten vain makeanhimoon syntyivät porkkanamuffinssit tänään. Tursotetta tuli yllättäen liikaakin, vaikka ohjeessa neuvottiin vielä suurempi määrä, kuin mitä tuli tehtyä. Ystävät tulivat onneksi tuhoamaan jokusen.Tuntuu muuten siltä, että kesän tuloa ei voi estää. Vaikka aamulla ensikerran ikkunasta ulos katsoessa taivaalta leijaili jokunen lumihiutale, oli kuitenkin aurinkoista ja jopa niin lämmintä, että parvekkeen ovea saattoi pitää auki koko päivän. Ja se paras kesän tulon tunnelma on jo täällä: kuivan asfaltin tuoksu <3


Riihimäki 2010.

1 kommentti:

  1. No ei onnex yhtään näytä hyviltä! Pidän niistä. Ja kevät <3!

    VastaaPoista