21.7.2014

Mökkimakusteluja

Mökillä on tullut käytyä tänä kesänä aika harvoin, eri syistä. Mökillä löytyy kuitenkin aina jotain kuvattavaa ja tunnelma on erilainen kuin missään muualla. Taannoin käytiin äidin seurana mökillä Mielenvikaisen Kahvinkeittimen Omistajan kanssa.


Elävä erämaa ja muita mielikuvituksen lentoja.


Mökkireissu oli pienessä skaalassa historiallinen, koska tuli päädyttyä uimaan. Yleensä tapanani ei ole uida järvissä useiden seikkojen takia, ylinnä siksi, että a) ennen uimista palelee, b) uidessa palelee ja c) uinnin jälkeen se vasta paleleekin. Terveisin mieluusti yli 30 astetta lämpöä kiitos.


Haukihan se siellä!


Mökillä on aiemmin kasvanut paljon ahomansikkaa. Nykyään metsä on kasvanut ilmeisesti sen vaiheen yli, mutta pihan puolelta mansikoita voi vielä löytää.


nams mans!


Kaikkein eniten mökkeilystä nauttii ehkä porukoiden ragdoll. Varsin hidasliikkeinen ja löysä herra pääsee näyttämään kyntensä hiirien pyytäjänä, vaikka päästääkin ne useimmiten karkuun tahallaan tai tahattomasti. Jos vaan vielä joku päivä tajuaisi, että mökille päästäkseen on vaan istuttava se automatka eikä neitimäinen naukuminen yhäkään lyhennä etappia.


Mökkileijona.


Että sellasia lämpimiä ja löysiä kesänviettoja. Vinkkinä, jos haluaa itsestään urpon omakuvan mahdollisimman monella kaksoisleualla, kannattaa asettua riippukeinuun. Bonuksena päänsä saa näyttämään tosi pieneltä ja käsivarren suurelta, kun valitsee kuvakulman tarkoin. :D


Kaksoisleukageneraattorissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti