27.2.2014

Pieniä iloja

Useina päivinä on tullut yritettyä löytää edes yksi ilahduttava asia päivästä. Lähinnä opinnäytetyön takia kun on ollut stressitaso melko korkealla viime syksystä asti. Työharjoittelu vie joinakin päivinä ajatukset muualle, vaikka illan muutamina vapaina tunteina ahdistus taas kasvaakin. Tämä viikko on kuitenkin "talvilomaa". Eli prokrastinaatiota, tuskailua ja opparin tuusaamista. Ja toki myös vähän tavallista enemmän aikaa ystäville.


Ilahduttava asia: aamun tuoreet jäljet.


Harjoittelupaikan ehdotonta parhautta: maalaaminen. Oma luonnoskirjankansi syntymänsä alussa.


Viikon kulkiessa eteenpäin himo pipertää jotakin on kasvanut sietämättömäksi. Tänään oli pakko päästä tekemään Jotakin näperrystä ja kun aamu-uninen kumppani puolinukuksissa mumisi jotain mokkapaloista, oli idea valmis. Herkkuja + väkerystä = win/win. Vaikka lopputulos ei ole millään tavalla leivontakirjakuvitustasoa, kelpasi torttu silti kaikille maistajille. Ja pääsin näpertämään. Ja oli hyvää.


Experimental mocha burns. Eli kokeellista mokkapalaa. Noms.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi3/3/14 07:07

  Pienten ilojen kasaaminen on hyvä. Mutta elä ressova! Kyllä se oppari sieltä synnyttäytyy. :) Itsekin kieltäyden ressaamasta yllättävää takaiskua: papereiden sijaan saankin toukokuussa vasta haastateltavat. No biggie! ..Teitkö moccaburnsejä mahdollisesti kuusi palaa? http://depressingfinland.tumblr.com/post/68357378490/different-meanings-of-the-sentence-kuusi-palaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaippa se. Huomenna on taas toden hetki, kun tapaan oppariohjaajan (...ekaa kertaa). Ha, pellillisestä your moon is on fire! (tuota en ollutkaan tajunnut ennen, whoa.)
   Noh, ei kai siinä, sitten pääset tekemään kesällä ja/tai syksyllä.. pääset ainakin valmistelemaan kunnolla :D

   Poista
 2. Joo, nyt minä sain sitä lisäaikaa, jota syksyllä töissä haikailin. :) Aika jännä, miten ei ressaa niinku yhtään. :D Siisteintä!

  VastaaPoista