5.1.2014

Jos sais perustaa eläintarhan, jossa ois 6 eläinlajia...

Eli eläimistä parhaimmat! Ajatusleikki, josta pidän ja kysymys jolla voi hämmentää kanssaihmisiä. Omaa tarhaa asuttaisivat:


Leijona - the cat of all cats. Muutkin kissapedot kävisivät, mutta leijona ehkä edustaa kaikkia muitakin arvokkaalla sulokkuudellaan. Nämä uhanalaiset kissaeläimet olisivat tarhan kruunu ja keskiössä. Ja tämä ei yllätä ketään jos yhtään tuntee blogin kirjoittajaa.

Lion cuddles forever!


Tapiiri - ihan mahtava naama ja kärsä ja sorkat ja poikasilla pilkut ja raidat. Sarvikuonon sukulainen. Niitä on kuutta lajia, joista viimeisin on ihan vasta löydetty! Tapiireihin liittyy Kiinassa ja Japanissa hieno uskomus, jonka mukaan ne syövät painajaisia.

Hähä! Uskallakin nukahtaa!


Muurahaiskarhu/tamandua - eri lajeja, mutta kaikki niin mainioita. Isomuurahaiskarhu on uhanalainen maan valloittaja siinä missä muut ovat puiden asukkeja. Niin mahtava häntä ja vekkulit muodot. Salvador Dalilla oli muurahaiskarhulemmikkejä.

Mom taxi!


Jääkarhu - karhuista kenties paras ja tassu kuin ihmisen käsi viisine sormineen. Kaiken kaikkiaan kiehtova karhu mustine ihoineen ja pigmentittömine karvoineen. Ja niin ilmeikäs.

Suuri ja pelottava peto!


Binturonki eli karhukissa - miten suloisen pörheä tupsukorva! Binturongillakin on viisi varvasta per tassu ja se käyttää häntää kiipeilyyn. Hauskana faktana binturongin myskirauhasten tuoksu muistuttaa popkornia! Binturongit ovat arkoja, rauhallisia ja elegantteja, aivan kuten...

Kiihdytän sun herkkuhimoa!


...Laiskiainen - rentoa suloutta. Muurahaiskarhun sukulainen. Elää symbioosissa turkissaan kasvavien levien kanssa, sekä mahalaukussa pesivien bakteerien kanssa. Kahdella tai kolmella etuvarpaalla. Ja voiko sanoa ei eläimelle jonka ihme on ihan yhtä Zen oli se miten päin tahansa.

Kaikki on maailman parasta!


(Kuvat: Google sensei.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti